WhatsApp Sipariş Hattı
TUZSUZ ŞAMPUAN GÜZELLİĞİ :)

TUZSUZ ŞAMPUAN GÜZELLİĞİ :)

Nedir Şu Tuzsuz Şampuanlar? 

 Sülfat şampuanlarda köpürtmek ve kıvamını tutturmak amacıyla kullanılan zararlı bir kimyasal olarak biliniyor. Evet sülfat yağı ve kiri arındıran ‘harika’ da bir temizleyicidir ama aynı zamanda da ne yazık ki saçlara zarar verir.

Tuzsuz şampuan ile saçın doğal yapısı korunur, saç tellerinin kırılmasına ve kurumasına engel olur.

   Tuz, saçları derinlemesine temizlerken aynı zamanda da saçları sertleştiriyor ve kurutuyor. Sülfat içeren şampuanlar içerdiği tuz ile de saçlarınızın zayıflamasına neden olur. Tuzlu şampuan aynı zamanda saç derisini de aşındırıyor. Ne yazık ki boyalı saçlarda ise rengin akmasını hızlandırıyor… Saç derisini hassaslaştıran sülfatlı şampuanlar sebebiyle kızarıklık, kuruluk ve kaşıntı gibi sorunlar da yaşayabilirsiniz.

Tuzsuz şampuan ile saç renginizi de korursunuz.

   Tuzsuz şampuanlar boyalı saçların rengini, kuru saçların saç tellerini koruyarak, yıpranmış saçların da onarılarak nazikçe temizlenmesini sağlar.

   Boyalı saçlarınız varsa, sülfatlarla formüle edilmiş şampuanların renginiz üzerinde bir etkiye sahip olduğunu ve cildinizin soluk göründüğünü görebilirsiniz. Boyalı saçların canlı ve sağlıklı görünmesini sağlamak için ekstra özen gerekir. Nemi kilitlemeye ve renkli saçları ipeksi, yumuşak ve yönetilebilir hissetmeye yardımcı olan sülfatsız nemlendirici şampuanlar vardır.

Kıvırcık saçlı olanlar!

   Tuzsuz şampuanlar sayesinde saçınız doğal yağlardan arınmaz ve bu da saçta daha fazla nem kalmasına sebep olur. Özellikle kıvırcık saçlı olanlar bu sayede saçlarınız daha kolay şekillenir.

Saçlarınız kabarıyorsa…

   Kabarık saçlar için de tuzsuz şampuan iyi bir seçenektir. Saçlar daha nemli kaldığından dolayı elektriklenerek kabarmaz ve ve eski ışıltısını kaybetmez. Tuzsuz şampuan sayesinde kabarıklığı önleyebilirsiniz.

Tuzsuz şampuan saçtaki doğal nemi tutar ve saç dökülmelerini önler!

   Saç uçları kırılması ve saç dökülmesi gibi sorunları önlemek için de neme ihtiyaç vardır. Tuzsuz şampuan bir önceki maddede söylediğimiz gibi saçtaki doğal nemi muhafaza etmeye yardımcı olur ve kırılmaları önler. Saç dökülmesini durdurur.

Tuzsuz şampuan cildiniz için de faydalıdır.

   Tuzlu ve sülfatlı şampuanların saça verdiği zararların yanında aşırı cilt hassasiyetine, cildin nemini kaybetmesiyle kuru cilt oluşumuna yol açması da mümkündür. Tuzsuz şampuan ile bu sorunlardan da kurtulabilirsiniz.

Tuzsuz şampuan sayesinde gözleriniz de yanmaz.

   Ayrıca bu şampuan sayesinde gözleriniz yanmaz ve de zarar görmez. Sülfatlı şampuanın gözünüzü kaçması sebebiyle yaşadığınız kızarıklık ve tahriş gibi sorunlar bu şampuan ile ortadan kalkar. Şimdi sıra geldi en uygun fiyata alabileceğiniz tuzsuz şampuanları görmeye. 

İşte bir tuzsuz şampuan önerisi !

Weprof Keratin Bakım Şampuanı

Yayınlanan 2020-10-24 Tarafından Saç Bakımı & Boyama Teknikleri 0 546

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü