WhatsApp Sipariş Hattı
Japon Yüz Masajı Mucizesi Kırışıklık ve Şişkinliğe Son

Japon Yüz Masajı Mucizesi Kırışıklık ve Şişkinliğe Son

Bu masajın yararı hızlı bir şekilde fark edilir. Sadece iki veya üç hafta içerisinde kırışıklıkları ve ince çizgileri düzeltmeye başlar. Ayrıca göz altı torbalarının görünümünü de azaltabilir. Bu masajın faydasından en iyi şekilde yararlanmak için yüzünüzü ve ellerinizi bir antiseptik sabun ile yıkamalısınız. Cildinizdeki sürtünme miktarını azaltmak için doğal bir krem ​​veya yağ kullanmalısınız.

Bu masaj; döküntü, grip, soğuk algınlığı, lenfatik sistem bozuklukları veya hasarlı cilde sahip kişiler için iyi değildir.

Masajı yaparken parmaklarınızla biraz baskı yapmanız gerekir. Rahat hissetmeniz için yeterli baskı olmalıdır. Çenenizin, kulaklarınızın ve boynunuzun altındaki lenf nodülerinin bulunduğu bölgelerde baskıyı azaltın.

Masajda bulunan her hareketi üç kez yapın. Sorunlu bir bölge ise hareketi dört veya beş kez yapabilirsiniz. Her gün saatte Asahi masajını yapmak en iyi sonucu almanızı sağlayacaktır.

  • Temel Hareketler

İki elinizin parmaklarını kullanarak şakaklarınızın altına bastırın. Şakaklar, kulaklarınızın üst kenarına yakın olan alandır. Ardından, hafif bir baskı ile parmaklarınızı köprücük kemiğinize doğru kaydırın. Bu hareket sayesinde lenfatik sıvınız daha rahat akacaktır. Bu hareketi başlamadan önce üç kez yapın. Ayrıca, her hareketin sonunda tekrar yapmalısınız.

  • Gözlere Odaklan

Bir sonraki hareket gözlerinizin etrafındaki alan. Orta parmaklarınızı kullanarak gözlerinizin dış köşesine bastırın. Parmaklarınızı göz kapaklarının altına ve gözünüzün iç köşesine doğru kaydırırken aynı basıncı koruyun.

Kısa bir ara verdikten sonra, parmaklarınızı kaşlarınızın altındaki yayda yukarı kaydırın. Ardından, parmaklarınızı gözlerinizin dış köşelerine getirin.

Şimdi parmaklarınızı dış köşelerden gözlerinizin iç köşelerine tekrar kaydırın.

  • Alın

Orta, işaret ve halka parmakların iç kısmını kullanın. Alnınızın ortasına bastırın. Zikzak hareketlerle parmaklarınızı alnınızın ortasından şakaklarınıza doğru hareket ettirin.

  • Dudakların Etrafı

Temel harekete son vermeden önce bu adımların her birini üç veya dört kez yapın.

İki elinizi de çenenizin yanına yerleştirin. Üst dudağınızın yönünde yarım daire içine kaydırmadan önce parmaklarınızın üçünü çenenizin ortasına bastırın.

Burun kenarlarının etrafına orta parmakların iç kısmını bastırın. Parmaklarınızı geri hareket ettirmeden önce parmaklarınızı yarım daire hareketiyle burnunuzun arkasına doğru hareket ettirin.

Geri döndürmeden önce parmakları burun kemerinden yanaklarınıza doğru kaydırın.

  • Nazolabialın Çizgiler

Ellerinizi çenenize koyun. Çenenizin ortasına üç parmağınızı kullanarak basınç uygulayın ve bu basıncı koruyun. Ellerinizi dudaklarınıza dokunmadan gözlerinizin iç köşelerine götürün.

Parmaklarınızı gözlerinizin iç köşelerinden şakaklarınıza doğru hareket ettirin.

  • Yüz Ovali

Sol avuç içinizi kullanarak çenenizin sol tarafına bastırın.

Bu arada, sağ elinizi çenenizin dış kısmının sağ tarafından gözünüzün iç köşesinin hemen altına kaydırın.Parmaklarınızı gözünüzün dış köşesinden şakağınıza doğru hareket ettirin. Ardından, yüzün sağ tarafında sadece bir elinizle temel hareketi yapın.

Sağ elinizi kullanarak çenenizin sağ kısmına bastırın. Yüzün sol tarafında önceki hareketleri yapmak için sol elinizi kullanın.

  • Yanaklar

Ellerinizi burnunuzun iki tarafına koyun. Basınç uygulamak için üç parmak kullanın.

Parmaklarınızı elmacık kemiklerinizin sırtında, şakaklara doğru hareket ettirin.

Bileklerinizi ayrı tutup avuç içi ile birlikte yerleştirin.

Avuç içinizi dudağınıza doğru bastırın ve çenenizi yukarı kaldırın.

Avuç içlerinizi elmacık kemikleriniz boyunca kulaklarınızın yönünde hareket ettirin.

  • Çene

Ellerinizi aynı pozisyonda yerleştirin. Başınızı biraz öne doğru eğin. Ellerinizin iç kısmını çenenize koyun.

Avuç içlerinizi alt çenenizin sırtı boyunca kulak memelerinize doğru hareket ettirin.

  • A Bölgeniz

Baş parmaklarınızı çenenin altına koyun. Parmaklarınızı burnunuzda buluşacak şekilde (üçgen bir şekilde olacak)  tutun.

Diğer parmaklarınızı burnunuzdan şakaklarınıza hareket ettirirken baş parmaklarınızı yerinde bırakın. Cildi hafifçe yana doğru çekin.

Tüm bu yöntemlerin iyi çalıştığından emin olmak için vücudunuza dikkat etmelisiniz. Talimatların hepsini tam olarak uygulayın ve gençleşmeye başladığınızı hissedeceksiniz. 

Masajın etkisini hızlandırmak için yüz serumu veya yaşlanma karşıtı krem kullanmanızı öneririz.

    MYBRAND ANTIAGING CREAM                          WEPROF DOĞAL YÜZ SERUMU

                                 

Yayınlanan 2020-10-26 YÜZ 0 1034

Bir yorum bırakCevap bırak

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü